Rematul începe să arate din nou a campioană

Unirea Dej – Remat Zalău 1 – 3 (18 – 25, 23 – 25, 25 – 20, 21 – 25)

Campioana Remat Zalău a făcut un meci mare sâmbătă seara, pe terenul liderului Unirea Dej, provocându-i acestuia a doua înfrângere a turului.
Deşi obţinuseră o victorie clară în etapa trecută, în faţa vicecampioanei Tomis Constanţa, voleibaliştii dejeni nu au mai fost la fel de proaspeţi şi în partida cu echipa zălăuană, câştigând un singur set în Zalăului.
De cealaltă parte, Rematul pare să fi depăşit perioada dezastruoasă prin care a trecut până în urmă cu o etapă, obţinând a doua victorie consecuvită şi a patra a turului.
Voleibaliştii lui Sordyl au început în forţă partida, câştigând destul de repede setul de debut, la o diferenţă de opt puncte, după ce au avut 8 – 6 şi 16 – 13 la cele două time-out-uri tehnice.
Actul secund a fost echilibrat, cu 8 – 7 şi 16 – 14 pentru gazde la cele două time-out-uri tehnice. Pe final, Rematul a întors rezultatul de la 20 – 22 la 23 – 22, iar până la capătul setului nu a mai putut fi oprită.
Unirea a dat semne de revenire şi a câştigat al treilea parţial la o diferenţă de cinci puncte, dar campioana a încheiat meciul după cel de-al patrulea set, în care s-a impus la diferenţă de patru puncte, după ce a condus la ambele time-out-uri tehnice.
Unirea Dej: Marius Dascălu, Lucian Tofan, Gojko Cuk, Mihai Coasă, Silviu Şuşon, Srecko Ristic şi Bogdan Rus (libero). A mai evoluat: Ionuţ Badea. Antrenori: Victor Lazăr şi Szilagyi Tibor
Remat Zalău: Andrei Stoian, Şerban Paşcan, Mihai Gheorghiţă, Fabian Birău, Robinson Dvoranen, Silmar Almeida şi Mihai Mărieş (libero). A mai evoluat: Vlad Tebieş. Antrenori: Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie.
„Ne-am dus la Dej cu gândul de a câştiga, cu toate că întâlneam liderul. Nu ne-a fost uşor să ne impunem, dar este o victorie meritată. Am evoluat bine la toate capitolele”, a declarat centrul Rematului, Fabian Birău.
„Rematul este o echipă valoroasă, chiar dacă a avut un început mai prost de campionat şi rămâne favorită la câştigarea titlului. În rândul echipei noastre s-a acumulat o stare de oboseală, pentru că noi jucăm în 7 – 8 jucători la toate meciurile. Cel mai important este acum să-i refac pe băieţi atât fizic, cât şi mental şi să obţinem totul din următoarele partide”, ne-a declarat tehnicianul Dejului, Victor Lazăr.

One Thought to “Rematul începe să arate din nou a campioană”

  1. Bravo !!!!!! Forta Remat!!!

Leave a Comment